Expertise en Training

Totale aanpak

Of u nu een cryo, recovery of health toestel wil aanschaffen voor privé gebruik, een recovery room of health care studio aan je groep fysiopraktijk, performance of personal training centrum wil toevoegen, of de recovery room van je sportclub verder wil uitbouwen…

CRYOHEALTH IS JOUW PARTNER

Op basis van onze expertise helpen wij met de juiste productkeuze waarna we via een professionele training en ondersteuning na verkoop jouw ideale partner zijn. Met CryoHealth als partner kan u bovendien genieten van een persoonlijke en kwalitatieve totaal aanpak. Wij ontzorgen u voor de volle 100% met onze all-in rental & leasing pakketten.

1. Expertise

Overleg, advies en demonstratie

Op basis van uw doelstellingen en ideeën adviseren wij u over het aangewezen herstel concept. Uiteraard een voorstel niet alleen binnen de ter beschikking zijnde ruimte, maar tevens binnen uw budgettaire mogelijkheden.

Daarom ontvangen wij U graag in onze CryoHealth Showroom waar niet alleen de voorgestelde herstel toestellen worden gedemonstreerd, maar tevens persoonlijk ervaren kunnen worden. Dit alles onder leiding van onze expert.

2. Product keuze

Visualisatie en implementatie

Indien aangewezen zullen onze design experten een CryoHealth 3D-Visualisatie van uw herstel ruimte maken en voorleggen.

Keuze en implementatie van het juiste herstel toestel of herstel concept in uw privé omgeving of uw bestaande organisatie en afspraken rond levering, installatie en onderhoud worden besproken. Dit alles binnen de lijnen van het afgesproken budget.

3. Training

Levering en installatie

Wij staan garant voor een perfecte aflevering en installatie van de herstel toestellen conform de gemaakte afspraken. Tijdens deze aflevering wordt tevens het gebruik van de toestellen gedemonstreerd.

Indien training van het afgeleverde herstel toestel of concept gewenst is, kan onze CryoHealth Expert steeds geconsulteerd worden.

Alles over onze premium kwaliteit

Al onze toestellen werden zorgvuldig uitgezocht op basis van kwaliteit, veiligheid en resultaat alsook op levensduur, garanties en rendement op investering. Voor privé gebruik werd er tevens gekeken naar onderhoudsvriendelijkheid, eenvoudige installatie, geen extra renovatie, plug-en-play systeem, milieuvriendelijkheid en beperkte recurrent kosten inzake energieverbruik. Steeds verkrijgbaar met een custom logo en een gepersonaliseerde afwerking.


Onze partners

Stride

Stride

We ontwerpen en bouwen een toekomstbestendige functionele trainingsruimte die aan al uw behoeften voldoet en combineren STRIDE-apparatuur met de beste cardiomachines, rubberen vloeren, sprintbanen, opbergoplossingen en interieurelementen. We zijn gevestigd in België en zijn actief in heel Europa.

Cedric - Keiser

Cedric - Keiser

Sinds 2019 vertegenwoordig  ik ‘Keiser’ BeLux, vooral bekend in de revalidatie- en topsport wereld. Keiser heeft met zijn pneumatische trainingsapparatuur een arsenaal aan trainingsmaterialen, om mensen functioneel te laten trainen afhankelijk van de specifieke doelstelling. Daarnaast probeert het bedrijf Keiser zich te ontwikkelen, door complementaire producten aan te bieden en heeft daardoor partners als Cryohealth en Stride.
– Cedric Massart
Kloodos

Kloodos

Kloodos = spa. Gepassioneerd door anatomie en fysiologie, hebben ze een indrukwekkende lijst van experts in hun medisch adviesteam en duiken ze dieper in technologieën dan welke andere leverancier dan ook! Het leveren van zorgvuldig samengestelde en geperfectioneerde protocollen en concepten die op alle niveaus presteren. Kloodos  orkestreert een strak aanbod van diensten die handen en technologie doen samensmelten. Diegene die met Kloodos samenwerken ondervinden dan ook geweldige resultaten.

KPNI Belgium

KPNI Belgium

Als kenniscentrum voor artsen, therapeuten en coaches specialiseert kPNIBelgium zich in de klinische psychoneuroimmunologie. Met de klinische PNI duik je dip in het ziektebeeld, op zoek naar echte oorzaken en samenhang, gericht op het unieke en complete verhaal van elke patiënt. De wetenschap van de kPNI helpt je om verder te kijken dan het symptom en om jouw patiènten de controle over hun leven en gezondheid terug te geven.

InBody

InBody

InBody is een wereldwijde pionier op het gebied van lichaamssamenstellingsanalyse. De visie van InBody is om iedereen gemakkelijk hun lichaamssamenstelling te laten meten en te beheren om een gezond leven te ondersteunen en het toegankelijk te maken, niet alleen in de ziekenhuizen en sportscholen, maar ook thuis en op het werk.