The
Power
Of ColdAir

€249/maand

*Excl. BTW & 60 maanden via Grenke Leasing

The X°Cryo:
100% electric localized cryo

Het Xcryo systeem is een compact, eenvoudig en veilig toestel dat gebruik maakt van een unieke technologie met elektrische koelunit. Daardoor is de Xcryo mobiel inzetbaar, onafhankelijk van andere energiebronnen en perfect voor het toepassen van lokale cryotherapie. Dankzij het unieke design en de verschillende opzetstukken kunnen ook specifieke lichaamsdelen zoals de knieën, enkels, polsen, ellebogen en het gezicht snel en doeltreffend behandeld worden.

Aangetoonde voordelen van het gebruik van lokale koude lucht

Koude is de meest effectieve en wereldwijd gebruikte fysieke modaliteit voor het verminderen van gewrichtspijn, wat resulteert in een verhoogde bewegingsvrijheid en het voorkomen van het gebruik van ongezonde pijnmedicatie

Verlicht
gewrichtspijn

Dalen van de lokale weefseltemperatuur verlaagt de zenuwgeleidingssnelheid wat leidt tot verdoving van die regio waardoor vroegtijdige therapeutische oefeningen kunnen worden uitgevoerd en alzo arthrogene spierremming of AMI wordt vermeden.

Activeert
vroegtijdige
oefeningen

De gezichtsmaskers met geïntegreerde a 470nm LED desinfecteert en reinigt poriën en diepere lagen van huidweefsel waardoor huidelasticiteit verhoogt en het verouderen van de huid wordt voorkomen.

Verjongt
de huid

Plaatselijke koeling van de nek en/of het hoofd verbetert de cognitieve functie en leidt tot betere prestaties en beslissingen tijdens sport en werk gerelateerde activiteiten.

Verbetert
cognitieve
prestaties

De plaatselijke luchtkoeling door het gezichtsmasker heeft een directe positieve invloed op huidaandoeningen zoals acné, jeugdacne, rosacea, huiduitslag of een allergische reactie als gevolg van het dragen van uw Covid-masker.

Ondersteunt
huidaandoeningen

Het plaatselijke koelen van de huid resulteert aanvankelijk in vasoconstrictie onmiddellijk gevolgd door vasodilatatie of het openen van bloedvaten waardoor het lokale huidcelmetabolisme verhoogt resulterend in snellere genezing.

Versnelt
wondgenezing

De ideale partner voor

sportkinesisten - fysiotherapeuten - performance centra - sportclubs en -federaties atleten en gepassioneerde sporters - personal trainers die extra service willen aanbieden - sauna of massage centra - ondernemers die zichzelf willen challengen of verbeteren